SSL Certificaten

Beveiligde en betrouwbare website

Een SSL certificaat biedt beveiliging voor uw websites middels het versleutelen van gegevensoverdracht tussen uw websites en uw bezoekers. Uiteraard is het versleutelen van data van belang voor financiële transacties en in situaties waarin u gevoelige gegevens van bezoekers vraagt. Zonder een SSL certificaat en het kleine slot in de browser van de bezoeker zullen de meeste internetgebruikers niet hun gevoelige gegevens invoeren.

Inbegrepen

Niet inbegrepen

SSL
Domain
SSL
Domain Wildcard
SSL
EV
Meer specificaties Contact Contact Contact
Prijs per jaar € 30,00 € 110,00 € 160,00
Validatie niveau domein domein uitgebreid
Verzekering $ 10.000 $ 10.000 $ 1.750.000
Encryptie in bits tot 256 tot 256 tot 256
Houder in certificaat Nee Nee Ja
Groene browser balk Nee Nee Ja

Meer validatie is meer betrouwbaarheid en veiligheid voor bezoekers

De kosten van een SSL certificaat worden bepaald door het gewenste validatie niveau oplopend van domein, bedrijf tot aan uitgebreid. Hoe hoger uw validatie, hoe meer mogelijkheden uw bezoekers hebben om te controleren of uw website professioneel omgaat met het beveiligen van de gegevensoverdracht naar uw website.

Domein validatie

Deze validatie controleert uw certificaat aanvraag aan de hand van een e-mail adres dat verbonden is met de domeinnaam waar u het certificaat voor aanvraagt. Naar dit e-mail adres zal een bevestiging worden gestuurd waarop u dient te reageren. Hierdoor weet de bezoeker van uw website dat u eigenaar bent van het domein.

Organisatie/bedrijf validatie

Voor de organisatie/bedrijf validatie zal uw aanvraag voor een SSL certificaat gecontroleerd worden aan de hand van uw bedrijfsgegevens, bijvoorbeeld uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel, die overeen dienen te komen met de gegevens van uw aanvraag.

Uitgebreide Validatie (EV)

De uitgebreide validatie (EV/extended validation). SSL certificaten activeren de 'groene adresbalk' in de nieuwere browsers zoals IE7 en Firefox en tonen tevens uw identiteit en de Certificaat Autoriteit. Als gevolg van de uitgebreide controle procedures, duurt de uitgifte vaak langer dan de Organisatie validatie (meestal 1 tot 2 weken).


Bescherm uw complete domein met een wildcard certificaat

Een wildcard SSL certificaat stelt u in staat alle subdomeinen van uw domein te beveiligen tot organisatie validatie niveau. Bijvoorbeeld: een Wildcard SSL certificaat voor de domeinnaam bedrijfabc.nl kan worden gebruikt voor o.a. de volgende subdomeinen: login.bedrijfabc.com, winkel.bedrijfabc.nl en www.bedrijfabc.nl.

Bekijk alle certificaten