Cloud monitoring

Letten op elk detail

Er draaien allerlei processen op een server; sommige belangrijker dan andere. Met Cloud Monitoring wordt uw gehele omgeving in de gaten gehouden en wordt er waar nodig ingegrepen.


Downtime is geen optie!

Voor alle klanten is de online omgeving een van de belangrijke pijlers van het bedrijf. Downtime kan gezichtsverlies maar ook inkomenstenderving betekenen. Met Cloud Monitoring wordt uw omgeving 24x7 gecontroleerd en weet u het direct als er problemen optreden.

Snelle controle

Een gemiddelde server wordt gemonitord op zo'n 15 punten, dit gebeurd elke 3 minuten. Wanneer er meerdere controles mislukken krijgt u, en krijgen wij, daarvan een melding zodat er direct actie op ondernomen kan worden.

Veel parameters

Alle lopende services, de diskruimte, het aantal processen, de bezetting en andere punten kunnen in de gaten gehouden worden. Doordat er notificaties worden verstuurd wanneer er problemen waargenomen worden bent u snel op de hoogte van problemen.

Historie

De historie van de meetpunten wordt opgeslagen. Hierdoor kunnen we trends in beschikbaarheid, groei en effect van aanpassingen in de gaten houden. Deze worden weergegeven in grafieken zodat het voor iedereen leesbaar en begrijpelijk is.