Bedrijfsprofiel

Toonaangevend in zijn soort

IPS is het toonaangevende bedrijf van de nieuwe generatie klantgerichte webhosters van Nederland. IPS levert direct aan de klant en zonder tussenpartij. Voor zakelijke klanten levert IPS domeinregistratie, e-mail hosting, shared webhosting, ssl certificaten, virtuele servers en virtuele racks. Het gemak van beheer en administratie van deze diensten staat hierbij voorop.

Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit dienstverlening

IPS levert proactieve, first-time-right service op alle diensten en producten. Om kwaliteit en beschikbaarheid van dienstverlening te waarborgen is het team van IPS gecertificeerd waar nodig en werkt IPS met markleiders samen. Hiermee is de continuïteit van onze dienstverlening gewaarborgd en kunnen wij onze garanties nakomen.


Flexibele en open communicatie

IPS staat voor de beste zakelijke en consumenten webhosting en ademen proactieve service & support. Geen wachttijden, snelle reactie op e-mail en een antwoord waar je wat mee kunt. IPS laat aan de klant de keuze hoe ze contact wensen: e-mail of telefonisch.


ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Ook keuringsinstantie BSI is overtuigd van de veiligheid bij IPS. We hebben dan ook onze ISO 27001:2013 (Informatiebeveiliging) en NEN 7510:2011 (Informatiebeveiliging in de zorg) certificering behaald. De processen en procedures welke IPS volgt voldoen aan deze normeringen en de bijbehorende maatregelen uit ISO 27002.

Meer over onze Certificeringen


Maximale beschikbaarheid

De producten en diensten van IPS worden zonder uitzondering aangeboden op het high availability Cloud Hosting platform. Dit platform bestaat uit moderne virtuele infrastructuur en geconsolideerde storage. Hiermee profiteren alle klanten van IPS van een omgeving waar fysieke apparatuur niet meer voor storingen kan zorgen.

Meer over Cloud Hosting


Duurzaam ondernemen

De IT sector staat meer dan ooit onder de loep vanwege haar enorme energie gebruik. Wij bieden uw klanten energie zuinige oplossingen welke het milieu zo min mogelijk schaden. Zo gebruiken wij een zuinig hosting platform en hebben we gekozen voor energie-zuinige datacentra.

Meer over duurzaamheid