Verhuisbegeleiding

Overstappen zonder zorgen

Het verhuizen van een webhosting pakket of een domeinnaam is een complexe operatie. Steeds meer dienstverlening verschuilt zich achter de domeinnaam of webhosting. Wij begeleiden u van A tot Z en zorgen ervoor dat u geen down time ondervindt.

Eenvoudig overstappen, zo werkt het

Bij het bestellen van een webhosting pakket vult u de betreffende domeinnaam in waarna u de vraag krijgt of u het domein begeleidt wilt verhuizen. Nadat uw bestelling is geaccepteerd ontvang u een overzichtelijk overzicht per e-mail over de stappen welke wij voor u gaan nemen. Gedurende het verhuisproces zult u op dezelfde wijze op de hoogte blijven.


Wij zeggen uw huidige abonnement op

Naast het overnemen van uw huidige contract heffen wij uw huidige contract ook kosteloos voor u op. Veel webhosting providers maken het opzeggen van uw abonnement erg moeilijk. Onze professionals hebben veel ervaring met verhuizingen en zijn op de hoogte van de juiste regelgeving welke IPS zelf wel juist naleeft.


En nemen uw contract over

Na het opzeggen van uw abonnement start direct de verhuizing. Eventuele reeds betaalde abonnementsperiode nemen wij over en overbruggen wij gratis de resterende abonnementsperiode van uw huidige abonnement.


Proactieve service

Wij staan voor de beste zakelijke en consumenten webhosting en ademen proactieve service & support. Geen wachttijden, snelle reactie op e-mail en een antwoord waar je wat mee kunt. Kies zelf hoe u het liefst met ons communiceert: telefoon of e-mail.

Waarom IPS?

Direct beschikbaar zonder papierwerk

Alle producten en diensten zijn zonder uitzondering zonder papierwerk aan te vragen. Onze voorwaarden bieden u het gemak dat alles online geregeld kan worden. Daarnaast is de door uw gevraagde dienst altijd direct beschikbaar.

Algemene Voorwaarden

Transparantie administratie

Geen gedoe meer met cryptische stapels facturen. Bij IPS krijgt u gebundelde facturen met glasheldere omschrijvingen en abonnementsperiode. Alle facturen en abonnementen kunt u vervolgens ook terugvinden in Mijn IPS en waar nodig eenvoudig een abonnement wijzigen.

Meer over Mijn IPS