Linux Hosting

Online binnen minuten, al vanaf € 5,50 per maand

Bij ons kunt u terecht voor het hosten van een eenvoudige tot aan een complexe PHP website of applicatie. Wij bieden hosting pakketten op basis van ons Cloud Hosting platform met handige tools voor het beheren en creëren van uw website. Alle pakketten bevatten e-mail hosting en een spam -en virus filter.

Inbegrepen

Optioneel

Webhosting
Linux Start
Webhosting
Linux
Webhosting
Linux Pro
Meer specificaties Bestel Bestel Bestel
Schijfruimte 500 MB
Prijs per maand € 5,50 € 7,50 € 21,50
Dataverkeer
Mailboxen 1
SSL Certificaat Niet inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen
Voordelen 4x zo snel
Toepassing Mini website
Placeholder
Evenement pagina
Website
Wordpress
Joomla
Drupal
Typo3
Bedrijfswebsite
Magento
Prestashop
OpenCart
Webshop
Concrete5

Schaalbaar, belachelijk snel en altijd online

Bij ons is je website in goede handen. Tenminste; als je altijd online wilt zijn en elke bezoeker je site snel op zijn scherm moet krijgen. Kom je performance of ruimte tekort? Dan kun je gemakkelijk upgraden; dat doen wij namelijk voor je.


Voor en door nerds

Je kunt met ons chatten, bellen en/of emailen. Welke manier je ook kiest je krijgt een techneut aan de lijn. Deze helpt je om je vraag en/of probleem op te lossen voordat je de verbinding weer verbreekt.

Niet minder belangrijk is dat we altijd bezig zijn met ontwikkelen, omdat we dat leuk vinden! Nieuwe functies, versies, updates, suggesties en verbeteringen worden aan de lopende band toegevoegd. Zo heb je altijd de beschikking over de meeste recente mogelijkheden zonder je druk te hoeven maken om het beheer hiervan.


Veel inbegrepen

Natuurlijk kun je bij elk pakket een onbeperkt aantal FTP gebruikers aanmaken en kun je zoveel databases aanmaken als je nodig hebt. Subdomeinnamen, terugkerende taken (cronjobs) en natuurlijk DNS beheer zijn allemaal inbegrepen.

PHP per domeinnaam

Met Mijn IPS bieden wij standaard veel PHP modules en controle. Je kunt vrij kiezen uit de PHP versies 4.4, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5 of 5.6. Tevens zijn praktisch alle php-modules op verzoek in te schakelen binnen het pakket.

Dagelijkse back-up

Wanneer je een bestand mist dan is het altijd mogelijk terug te vallen op de dagelijkse back-ups van IPS. Op verzoek zetten wij deze backup weer voor je terug.

Back-up protocol


Welk pakket heb ik nodig?

Het merendeel van onze klanten gebruikt een Webhosting Linux pakket met de ruimte die ze nodig hebben om alles kwijt te kunnen. Ben je power-user en heb je meer nodig dan anderen dan is het PRO pakket geschikter voor jouw wensen.

Alle limieten

Een pakket kent een aantal limieten, het schijfruimte limiet kun je eenvoudig uitbreiden als je ruimte tekort komt. Het CPU gebruik, Fysiek geheugen, Entry processen, IO of de Files zijn ruim voldoende voor gemiddeld gebruik.

Veiligheid voorop

IPS is ISO 27001 gecertificeerd (informatiebeveiliging). Wij monitoren ons netwerk 24x7 en weren actief misbruikers van onze diensten. Dagelijks wordt elk pakket op malware gescanned en alle verbindingen naar ons toe zijn mogelijk met een SSL versleutelde verbinding.


Beheer je website zelf en transparante administratie

Mijn IPS controlepaneel

De meest voorkomende handelingen zoals het aanmaken van een e-mail adres en het instellen van een afwezigheidsbericht kun je met Mijn IPS zelf uitvoeren.

Uiteraard biedt de klantportal Mijn IPS ook een transparant overzicht van uw abonnementen en facturen. Het stopzetten of upgraden van een abonnement is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bekijk een korte introductie over Mijn IPS